Comunicat.

Davant les mesures preses pels governs de l’Estat i de Catalunya per a la contenció de la pandèmia del nou coronavirus, SOM VNG ha pres les següents decisions:

  1. Ajornar fins el juny l’excursió “Memòria de l’Exili”. En cas que qualsevol persona vulgui recuperar els diners podrà passar per la nostra seu dimarts, dimecres i dijous de 18:30 a 21h.
  2. Suspendre totes les activitats públiques, fins a nou avís. Només es podrà visitar l’exposició “El passat en punt de creu” de forma individual o en grups de màxim 4 persones, i es registraran totes les entrades al local.
  3. Restringir l’ús de la seu a activitats internes imprescindibles, i a allò expressat anteriorment.

Per una altra banda, des de SOM VNG fem una crida a la ciutadania a un comportament responsable i a seguir les indicacions de les autoritats sanitàries i de les institucions, així com a la solidaritat amb les persones que tenen més dificultats davant el tancament dels centres educatius, per anar a fer la compra o de qualsevol altra situació. De la mateixa manera, fem una crida als governs a posar tots els recursos disponibles i prendre les mesures necessàries per lluitar contra l’amenaça del covid-19, i per garantir els drets socials i laborals de tothom.

 

Vilanova i la Geltrú,
13 de març de 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *