Política de privacitat

Política de privacitat de Som VNG

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

El responsable és l’Agrupació d’Electors Som VNG (a partir d’ara Som VNG) amb seu al carrer Sant Onofre 68, baixos, de Vilanova i la Geltrú.

 

Qui és la persona Delegada de Protecció de Dades? Què fa?

La persona Delegada de la Protecció de Dades és el responsable de vetllar amb diligència pel compliment de la normativa de protecció de dades de caràcter personal; pots contactar-hi a l’adreça postal de Som VNG o bé a l’adreça electrònica contacte@somvng.info o bé trucant al 93 814 00 00 (Extensió 1306).

 

Per què disposem de les teves dades de caràcter personal?

Hem obtingut les teves dades de caràcter personal a través de les relacions prèvies que has mantingut amb Som VNG  o per les relacions que tens ara amb l’entitat: pot ser que t’hagis inscrit a partir del formulari telemàtic, que hagis participat en alguna assemblea o en qualsevol de les activitats.

Quines dades personals tractem?

Som VNG l’Alternativa només tracta les teves dades de caràcter personal si ets major d’edat, en cas de ser menor d’edat necessitem l’autorització del pare, mare o representant legal. Les dades que tractem per a les finalitats legítimes, que posteriorment t’expliquem, són dades necessàries per tal de mantenir els contacte amb tu, i tenir coneixement de la realitat territorial de els persones inscrites (en quin barri viuen).

 

Nom Cognoms

Correu electrònic

Telèfon

Barri

 

 

De la mateixa manera tractarem les dades addicionals que voluntàriament ens facilitis en el futur, incloses aquelles que ens aportis a través de les xarxes socials o alguna altra aplicació. La privacitat de les dades que has posat a Internet depèn de la teva pròpia configuració de privacitat, de l’ús de les xarxes socials i de les mateixes polítiques de privacitat de cada xarxa social o de cada aplicació; per aquesta raó et recomanem que llegeixis les condicions i termes de servei de les xarxes abans de facilitar-nos les dades.

 

Amb quin objectiu tractem les teves dades personals?

Som VNG vol tenir contacte amb tu per informar-te de les seves activitats, les seves assemblees, els acords sobre política municipal als que arriba, etc. Per tant, fem servir les tevés dades per:

-Enviar convocatòries (actes, trobades, assemblees)

– Compartir documentació per al debat a les assemblees

– Informar dels acords presos per l’assemblea

Si t’oposes a rebre aquests tipus de comunicacions, ara o en qualsevol altre moment, pots enviar un correu electrònic a l’adreça de la Delegada o del Delegat de Protecció de Dades (contacte@somvng.info) o bé dirigir-li una sol·licitud a la nostra adreça postal.

 

Per què tractem les teves dades personals?

El tractament de les teves dades personals referents al manteniment de la teva relació amb Som VNG, està legitimat perquè és deriva de les obligacions contractuals de l’esmentada relació.

El tractament de les teves dades personals per a l’enviament d’informació promocional sobre activitats, campanyes o iniciatives de Som VNG a les que ja has participat, respon a un interès legítim de la nostra entitat i està autoritzat per la normativa vigent.

 

No enviarem les teves dades a tercers:

No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.

 

Quins són els teus drets?

Pots exercir el dret d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de les adreces indicades. Si consideres que el tractament de les teves dades personals vulnera la normativa o els teus drets de privacitat, pots presentar una reclamació, pots adreçar-te a la nostra Delegada Protecció de Dades (a través de les adreces postal o electrònica indicades) o la Agencia Española de Protección de Datos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *